JÍDELNÍ LÍSTEK 23.4.– 27.4. 2018
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 99,-
100 g Guláš z hovězího krku, houskové knedlíky 99,-

Pondělí 23.4.
0,25l Krupicová
I. 150 g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek 95,-
II. 100 g Tagliatelle s kuřecím masem, medvědím česnekem a smetanou 95,-
III. 150 g Kuřecí kebab, listový salát, jogurtový dresink, pita chleba 125,-
IV. 150 g Zeleninový karbanátek, bramborová kaše, okurek 95,-

Úterý 24.4.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno po Římsku, dušená rýže 95,-
II. 100 g Francouzské brambory, zelný salát 95,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka v sezamové krustě, salát z bílé ředkve a restovaného celeru, bageta 135,-
IV. 120 g Zapečené brambory s cuketou, zelný salát 95,-

Středa 25.4.
0,25l l Hráškový krém
I. 100 g Krůtí výpečky, dušený špenát, burisonové knedlíky 95,-
II. 100 g Steak z vepřové kotlety, slaninová růžičková kapusta, pečené brambory 95,-
III. 250 g Pizza s chorizem a mozzarellou 99,-
IV. 250 g Sojové výpečky, dušený špenát, burisonové knedlíky 95,-

Čtvrtek 26.4.
0,25l Slepičí vývar s kapáním
I. 100 g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 95,-
II. 100 g Kuřecí prsa, jarní salátek s kedlubnem, šťouchané brambory 95,-
III. 120 g Brasírovaný filet z Amura, pomerančový velout, cibulový koláč, dezert 129,-
IV. 100 g Cizrnové kari s kokosovým mlékem, dušená rýže 95,-

Pátek 27.4.
0,25l Zelňačka s klobásou
I. 100 g Smažená vepřová kýta, vídeňský bramborový salát 95,-
II. 250 g Ricottové knedlíky s vanilkovým krémem a borůvkami 95,-
III. 150 g Mletý hovězí biftek s máslovým chřestem a zastřeným vejcem, steakové hranolky 135,-
IV. 150 g Červená řepa v hrašce, vídeňský bramborový salát 95,-