JÍDELNÍ LÍSTEK 16.7.– 20.7. 2018
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 99,-
100 g Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky 99,-

Pondělí 16.7.
0,25l Česneková s chlebem
I. 150 g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 95,-
II. 100 g Krůtí kostky na paprice, těstoviny 95,-
III. 120 g Nudličky z vepřové panenky s lesními houbami a smetanou, bylinkové bramborové noky 135,-

Úterý 17.7.
0,25l l Hovězí vývar s masem a nudlemi
I. 250 g Francouzské brambory, salát 95,-
II. 100 g Vykoštěné kuř. stehno, omáčka z dijonské hořčice, pečené br. 95,-
III. 150 g Kotleta s kostí, cibulové placičky na indický způsob, raita 135,-
IV. 250 g Zeleninové zapečené brambory, salát 95,-

Středa 18.7.
0,25l l Hráškový krém
I. 100 g Guláš z hovězího krku, houskové knedlíky 95,-
II. 100 g Vepřové kotleta, pažitková omeleta, šťouchané brambory 95,-
III. 150 g Venkovní grilování- vykoštěné kuřecí stehno, salát s rajčaty a chorizem, pečivo 129,-
IV. 100 g Guláš z hlívy ústřičné, houskové knedlíky 95,-

Čtvrtek 19.7.
0,25l Slepičí vývar s kapáním
I. 100 g Vepřová plec na žampiónech, dušená rýže 95,-
II. 100 g Kuřecí prsa s teplým salátkem z červené řepy, vařené brambory 95,-
III. 150 g Cuketové špízy s mletým vepřovým masem, salát z trhaných listů, pikantní dresink 125,-
IV. 150 g Cuketový špíz s cherry rajčaty, salát z trhaných listů, pikantní dresink 95,-

Pátek 20.7.
0,25l Franfurtská
I. 100 g Kuřecí prsa v jogurtovém těstíčku, mačkané brambory 95,-
II. 250 g Žemlovka s jablky a tvarohem 95,-
III. 120 g Hovězí burger s pivní cibulí, salát coleslaw, steakové hranolky 129,-
IV. 120 g Vegetariánský burger s pivní cibulí, salát coleslaw, steakové hranolky 110,-