JÍDELNÍ LÍSTEK 17.2.– 19.2. 2020
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 115,-
100 g Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky 115,-

Pondělí 17.2.
0,25l Dýňová
I. 120 g Špikovaná vepřová játra, staročeská rýže 105,-
II. 100 g Kuřecí prsa s omáčkou z modrého sýra, pečené brambory 105,-
III. 120 g Pomalu dušená hovězí líčka v cideru, polentová kaše s chilli 149-
IV. 150 g Grilovaná červená řepa, polentová kaše s chilli 115,-

Úterý 18.2.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Kuřecí roláda s arašídovou nádivkou, bramborová kaše 105,-
II. 100 g Uzená krkovice, fazole na kyselo, pečivo, okurek 105,-
III. 120 g Vepřová panenka Welington, omáčka z lesního ovoce, gratinované bramborovo-celerové pyré 145,-
IV. 2 ks Sázené vejce, fazole na kyselo, pečivo, okurek 105,-

Středa 19.2.
0,25l l Brokolicová
I. 100 g Krůtí výpečky, dušená špenát, bramborovo-houskové knedlíky 105,-
II. 100 g Vepřová krkovice, teplý žampionový salátek, bramborové plátky 105,-
III. 250 g Noky z červené řepy, grilovaná cuketa, ricottová omáčka 125,-

Čtvrtek 20.2.
0,25l Slepičí vývar s bylinkovým svitkem
I. 100 g Španělský ptáček, dušená rýže 105,-
II. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno na jalovci, šťouchané brambory 105,-
III. 120 g Brasírovaný filet ze sumcem, zázvorový veloute, batátové placičky 155,-

Pátek 21.2.
0,25l Bramboračka
I. 100 g Vepřová kýta v zelném těstíčku, vařené brambory 105,-
II. 250 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 105,-
III. 120 g Sendvič s anglickým rostbífem, guacamole, pažitková omeleta, smažená cibule 149,-
IV. 120 g Zelná placka, vařené brambory 105,-