JÍDELNÍ LÍSTEK 23.4.– 26.4. 2019
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže 110,-

Pondělí 22.4.

VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ – ZAVŘENO

Úterý 23.4.
0,25l l Krupicová s vejcem
I. 100 g Smažený sýre, vařené brambory, tatarská omáčka 98,-
II. 250 g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurka 98,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka, marocký kuskusový salát 139,-

Středa 24.4.
0,25l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Kuřecí švej-ču-žu, dušená rýže 98,-
II. 100 g Vepřová kotleta, cibulové chilli kroužky, pečené brambory 98,-
III. 160 g Cmunda po Kaplicku s uzenou vepřovou krkovicí 115,-
IV. 100 g Sojové švej-ču-žu, dušená rýže 98,-

Čtvrtek 25.4.
0,25l Květáková
I. 100 g Hovězí pečeně, koprová omáčka, houskové knedlíky 98,-
II. 100 g Kuřecí špíz, šťouchané brambory 98,-
III. 250 g Chřestové rizoto z rýže Arborio, parmazán 110,-

Pátek 26.4.
0,25l Fazolová
I. 100 g Smažená vepřová kýta, vídeňský bramborový salát 98,-
II. 250 g Jablečné knedlíky z tvarohového těsta, skořice, cukr, máslo 98,-
III. 120g Sendvič s kachním konfitem, borůvkové mascarpone 139,-
IV. 120 g Smažená zeleninová placka, vídeňský bramborový salát 98,-