JÍDELNÍ LÍSTEK 19.11.– 21.11. 2018
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 19.11.
0,25l Kmínová
I. 150 g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka 98,-
II. 100 g Kuřecí nudličky po Sečuánsku, dušená rýže 98,-
III. 120 g Vepřová panenka pečená do růžova, grepfruitový salát, dresink, rozmarýnová bageta 139,-
IV. 100 g Sojové nudličky po Sešuánsku, dušená rýže 98,-

Úterý 20.11.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Pečená vepřová plec, červené a bílé zelí, bramborové knedlíky 98,-
II. 100 g Kuřecí špíz, šťouchané brambory 98,-
III. 250g Vegetariánský Pilaf z rýže Basmati, sušené ovoce, ořechy, jablka 110,-

Středa 21.11.
0,25l l Dýňová
I. 100 g Španělský ptáček, dušená rýže 98,-
II. 100 g Vepřová kotleta, petrželové žervé, pečené brambory 98,-
III. 120 g Filet ze stříbrného lososa, špagetová dýně, parmazánová polenta 139,-
IV. 120 g Tempeh, špagetová dýně, parmazánová polenta 110,-

Čtvrtek 22.11.
0,25l Slepičí vývar s bylinkovým svitkem
I. 100 g Kuřecí prsa plněná mozzarellou a rajčaty, bramborové tolary 98,-
II. 100 g Nudličky z vepřové kýty s žampióny, bílý vínem a smetanou, špagety 98,-
III. 250 g Brynzové halušky se slaninou 110,-
IV. 250 g Brynzové halušky s cibulkou 110,-

Pátek 23.11.
0,25l Hrachová s uzeninou
I. 100 g Vepřová kýta v zelným těstíčku, vařené brambory 98,-
II. 250 g Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta s máslem a cukrem 98,-
III. 120 g Pomalu dušená hovězí líčka v nakuřovaném pivu, hráškové pyré, slaninové chipsy 145,-
IV. 120 g Kedlubna v zelném těstíčku, vařené brambory 98,-