Denní menu

JÍDELNÍ LÍSTEK19.6.– 21.6. 2017
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 95,-
100g Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky 95,-

Pondělí 19.6.
0,25 Zeleninová s muškátovým květem
I. 150 g Plněná sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát 85,-
II. 100 g Krůtí kostky na paprice, těstoviny 85,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka, Asijský fazolový salát, pečivo 129,-
IV. 100 g Sojové kostky na paprice, těstoviny 85,-

Úterý 20.6.
0,25 l Hovězí vývar s masem a nudlemi
I. 100 g Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže 85,-
II. 100 g Steak z vepř.kotlety s máslovým hráškem, pečené brambory 85,-
III. 150 g Venkovní grilování- vykoštěné kuřecí stehno na chilli, medu a limetách, avokádové guacamole, domácí bageta 119,-
IV. 150 g Pohankové placky s máslovým hráškem, pečené brambory 85,-

Středa 21.6.
0,25 l Thajská s rýžovými nudlemi a kokosovým mlékem
I. 100 g Pečená vepř.plec, červené vinné zelí, burizonové knedlíky 85,-
II. 100 g Kuřecí prsa s chřestem a bylinkami, gratinované brambory 85,-
III. 120 g Konfitované kachní stehno, melounovo-okurkový salát s jahodami, ciabatta 139,-
IV. 120 g Tempeh s melounovo-okurkovým salátem a jahodami, ciabatta 109,-

Čtvrtek 23.6.
0,25 Slepičí vývar, fritátové nudle
I. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno, kedlubnová omáčka, jasmínová rýže 85,-
II. 100 g Steak z vepřové krkovice s vídeňskou cibulí, bramborová lepenice 85,-
III. 150 g Samosy s bramborami a hráškem, mrkvové kari, dezert 119,-

Pátek 24.6.
0,25 Čočková
I. 100 g Kuřecí kyjevský řízek, nové brambory 85,-
II. 250 g Rýžový nákyp s meruňkami 85,-
III. 400 g Pomalu pečená vepřová žebra, lobkowitzský salát, pečivo 119,-
IV. 120 g Cuketa v sýrovém těstíčku, nové brambory 85,-