JÍDELNÍ LÍSTEK 18.11.– 20.11. 2019
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 18.11.
0,25l Cibulová
I. 150 g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka 98,-
II. 250 g Špagety s kuřecím masem a drcenými rajčaty sypané sýrem 98,-
III. 120 g Bílá ryba v tempuře, zázvoroá omáčka, zeleninový gratin 125,-
IV. 250 g Špagety se sojovým masem a drcenými rajčaty sypané sýrem 98,-

Úterý 19.11.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Španělský ptáček, dušená rýže 98,-
II. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno, ragú z hlívy ústřičné, pečené brambory 98,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka, velouté z capar, hráškové pyré 139,-
IV. 100 g Pohanková placka, ragú z hlívy ústřičné, pečené brambory 98,-

Středa 20.11.
0,25l l Pórková s vejcem
I. 100 g Krůtí výpečky, smetanový špenát, bramborové knedlíky 98,-
II. 100 g Vepřová kotleta, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory 98,-
III. 250 g Kaštanové rizoto z rýže Arborio, parmazán, lanýžový olej 119,-

Čtvrtek 21.11.
0,25l Slepičí vývar s fritátovými nudlemi
I. 100 g Bratislavská vepřová plec, dušená rýže 98,-
II. 100 g Kuřecí prsa plněná mozzarellou, šťouchané brambory 98,-
III.. 120 g Mletý hovězí biftek, omáčka z růžového pepře, celerové hranolky 125,-
IV. 100 g Cuketová placka zapečená mozzarellou, šťouchané brambory 98,-

Pátek 22.11.
0,25l Dršťková
I. 100 g Kuřecí Ondráš, vařené brambory 98,-
II. 250 g Bramborové šišky s mákem, švestková omáčka 98,-
III. 400 g Lepkavá žebra, lobkowitzský salát, pečivo 129,-
IV. 100 g Červená řepa v bramborovém těstíčku, vařené brambory 98,-