JÍDELNÍ LÍSTEK 10.12.– 14.12. 2018
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Hovězí guláš, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 10.12.
0,25l Zeleninová s muškátem
I. 100 g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 98,-
II. 100 g Kuřecí rizoto se sýrem, okurka 98,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka, bramborový štrůdl, brynzová omáčka 139,-
IV. 120 g Zeleninové rizoto se sýrem, okurka 98,-

Úterý 11.12.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Vepřová plec po Valašsku, houskové knedlíky 98,-
II. 100 g Špíz z kuřecích prsou s anglickou, šťouchané brambory 98,-
III. 150 g Krůtí játra po Anglicku, steakové hranolky, tatarská om. 115,-
IV. 120 g Uzené tofu po Valašsku, houskové knedlíky 98,-

Středa 12.12.
0,25l l Květáková
I. 100 g Burgundská hovězí pečeně, dušená rýže 98,-
II. 100 g Vepřová kotleta, omáčka z čerstvých paprik, pečené brambory 98,-
III. 120 g Pappardelle s kachním ragů 139,-
IV. 120 g Bulgurová placka, omáčka z čerstvých paprik, pečené brambory 98,-

Čtvrtek 13.12.
0,25l Slepičí se smaženým hráškem
I. 100 g Uzená krkovice, mexické fazole, chléb 98,-
II. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno, cibulová omáčka, americké brambory 98,-
III. 120 g Filet z lososa v kořeněném listovém těstě, celerovo-bramborové pyré 145,-
IV. 2 ks Sázená vejce, mexické fazole, chléb 98,-

Pátek 14.12.
0,25l Kapustová s uzeným masem
I. 100 g Ondráš z vepřové kýty, vařené brambory 98,-
II. 250 g Rýžový nákyp se švestkami sypaný cukrem 98,-
III. 100 g Tatarák z roštěné, topinky s česnekem 129,-
IV. 150 g Tatarák z červené řepy, topinky s česnekem 99,-