JÍDELNÍ LÍSTEK
15.7.– 19.7. 2019
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Hovězí pečeně, koprová omáčka, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 15.7.

RESTAURACE UZAVŘENA

Úterý 16.7.
0,25l l Česneková s chlebem
I. 100 g Grilovaná klobása, čočka na kyselo, okurek, pečivo 98,-
II. 100 g Kuřecí prsa s libečkovým žervé, šťouchané brambory 98,-
III. 120 g Řízek z dančí kýty v chlebové strouhance, teplý bramborový salát se zakysanou smetanou a koprem 139,-
IV. 2 ks Sázené vejce, čočka na kyselo, okurek, pečivo 98,-

Středa 17.7.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Guláš z hovězího krku, houskové knedlíky 98,-
II. 100 g Čevapčiči, pečené brambory, hořčice, cibule 98,-
III.
250 g Kuřecí lasagne s mozzarellou 125,-
IV. 120 g Guláš z hlívy ústřičné, houskové knedlíky 98,-

Čtvrtek 18.7.
0,25l Mrkvová s pomerančovou šťávou
I. 100 g Kuřecí kari s kokosovým mlékem a chilli, jasmínová rýže 98,-
II. 100 g Vepřová krkovice na špízu se žampióny a anglickou slaninou, gratin. brambory 98,-
III. 120 g Nudličky z vepřové panenky, smetanová omáčka s liškami, špecle 139,-
IV. 120 g Cizrnové kari s kokosovým mlékem a chilli, jasmínová rýže 98,-

Pátek 19.7.
0,25l Boršč
I. 100 g Vykostěné kuřecí stehno, slaninové fazolky, americké brambory 98,-
II. 250 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 98,-
III. 120 g Hovězí líčka pomalu dušená v červeném víně a kořenové zelenině, kukuřičné pyré 145,-
IV. 120 g Robi maso, fazolky na kyselo, vařené brambory 110,-