JÍDELNÍ LÍSTEK 16.10.– 20.10. 2017
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 95,-
100g Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky 95,-

Pondělí 16.10.
0,25 Krém z medvědího česneku
I. 100 g Mexický guláš, hrášková rýže 85,-
II. 100 g Kuřecí prsa s ricottovou omáčkou, pečené brambory 85,-
III. 120 g Kohout na víně, pečená brambora ve slupce 159,-
IV. 150 g Fazolový guláš, hrášková rýže 85,-

Úterý 17.10.
0,25 l Hovězí vývar s masem a nudlemi
I. 100 g Krůtí kostky na česneku, dýňové zelí, burizonové knedlíky 85,-
II. 100 g Steak z vepřové krkovice, cibulová omáčka, šťouchané br. 85,-
III. 150 g Smažený hovězí jazyk, bramborový salát 119,-
IV. 120 g Sojové kostky na česneku, dýňové zelí, burizonové knedlíky 85,-

Středa 18.10.
0,25 l Mrkvová se zázvorem
I. 100 g Kuřecí špíz s ananasem a červenou cibulí, americké br. 85,-
II. 100 g Špagety s vepřovým masem, lesními houbami a šunkou od kosti 85,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřové panenka s kávovou omáčkou, pohankové placky 135,-
IV. 150 g Tofu sýr s kávovou omáčku, pohankové placky119,-

Čtvrtek 19.10.
0,25 Slepičí vývar s bylinkovým svítkem
I. 100 g Kuřecí stehno pečené s divokým kořením a anglickou slaninou, dušená rýže 85,-
II. 100 g Vepřová kotleta, gratinované brambory, chipsy z červené řepy 85,-
III. 150 g Tilápie nilská pošírovaná se sušenými rajčaty a bazalkou, celerové pyré 119,-
IV. 150g Cizrnové karbanátky, gratinované brambory 85,-

Pátek 20.10.
0,25 Zelná s papriku a klobásou
I. 100 g Kuřecí Ondráš, vařené brambory 85,-
II. 250 g Bramborové šišky s mákem, švestkovou omáčkou, přepuštěné máslo 85,-
III. 100 g Tatarský biftek z hovězí roštěné, topinky s česnekem 125,-
IV. 150 g Tatarák z červené řepy, topinky s česnekem 85,-