JÍDELNÍ LÍSTEK 20.5.– 24.5. 2019
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Segedínský guláš, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 20.5.
0,25l Zeleninová se strouháním
I. 100 g Smažené tvarůžky, vařené brambory, tatarská omáčka 98,-
II. 100 g Filetované krůtí stehno v celozrnné hořčici, dušená rýže 98,-
III. 120 g Vepřová panenka Wellington, malinová omáčka, celerové pyré 139,-

Úterý 21.5.
0,25l l Hovězí vývar s masem a nudlemi
I. 100 g Kuřecí prsa zapečená šunkou od kosti a sýrem, šťouchané br. 98,-
II. 100 g Vepřová plec na česneku, dušený špenát, bramborový knedlík 98,-
III. 180 g Hummus s máslovým chřestem a ředkvičkami 125,-

Středa 22.5.
0,25l l Ze zelených fazolek s bramborem
I. 100 g Šťavnatá hovězí pečeně, dušená rýže 98,-
II. 100 g Steak z krkovice, cibulová omáčka, bramborová lepenice 98,-
III. 150 g Krůtí játra po anglicku, smažené tolary, tatarská omáčka 119,-
IV. 120 g Kuskusová placka, cibulová omáčka, bramborová lepenice 98,-

Čtvrtek 23.5.
0,25l Slepičí vývar se smaženým hráškem
I. 100 g Pivovarský tokáň z vepřové plece, těstoviny 98,-
II. 100 g Vykoštěné kuřecí stehno, černé olivy, kapary a drcená rajčata, pečené brambory 98,-
III. 120 g Salát s melounem galia, krevetami a zeleninou, bageta 135,-
IV. 120 g Sojový tokáň, těstoviny 98,-

Pátek 24.5.
0,25l Bramborová se sušenými houbami
I. 100 g Vepřový Ondráš, vařené brambory 98,-
II. 250 g Tvarohovo – jablková žemlovka sypaná cukrem 98,-
III. 100 g Tatarák z hovězí roštěné, topinky s česnekem 129,-
IV. 120 g Tatarák z červené řepy, topinky s česnekem 110,-