JÍDELNÍ LÍSTEK 19.2.– 23.2. 2018
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 99,-
100 g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 99,-

Pondělí 19.2.
0,25l Bramborový krém
I. 150 g Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 89,-
II. 100 g Vykoštěné kuř. stehno s omáčkou z medvědího česneku, rýže 89,-
III. 150g Quesadilly s kuřecím masem a fazolemi 125,-
IV. 150 g Quesadilly s cuketou a fazolemi 99,-

Úterý 20.2.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Pivovarský guláš z hovězího krku, houskové knedlíky 89,-
II. 100 g Kuřecí prsa plněná špenátem, šťouchané brambory 89,-
III. 250 g Brynzové halušky se slaninou 99,-

Středa 21.2.
0,25l l Rajčatová s těstovinou
I. 100 g Uzená krkovice, hrachová kaše, okurek, pečivo 89,-
II. 100 g Krůtí prsa na zeleném pepři, pečené brambory 89,-
III. 120 g Vepřová panenka pečená do růžova, datlový sirup, černá rýže 132,-
IV. 2ks Sázené vejce, hrachová kaše, okurek, pečivo 89,-

Čtvrtek 22.2.
0,25l Slepičí vývar, fritátové nudle
I. 100 g Vepřová krkovice se sázeným vejcem, br.tolary 89,-
II. 100 g Špagety s kuřecím masem, žampióny a smetanou 89,-
III. 120 g Kachní prsa v úpravě Sous-vice, redukce sladkého červeného vína, pyré z batátů a černého kořene 139,-
IV. 100g Špagety se sojovým masem, žampióny a smetanou 89,-

Pátek 23.2.
0,25l Kulajda
I. 100 g Kuřecí prsa v zeleném těstíčku, vařené brambory 89,-
II. 250 g Žemlovka s tvarohem a jablky 89,-
III. 120 g Classic Poutine s tmavou omáčkou a hovězím Flank steak 139,-
IV. 150 g Červená řepa v zelném těstíčku, vařené brambory 89,-