JÍDELNÍ LÍSTEK 11.11.– 15.11. 2019
Stálé menu – podáváme pouze do 14:00 hod.
100 g Smažený vepřový (kuřecí) řízek, vařené brambory 110,-
100 g Uzená krkovice, křenová omáčka, houskové knedlíky 110,-

Pondělí 11.11.
0,25l Drůbková
I. 100 g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, rozmarýnové brambory 98,-
II. 100 g Kuřecí nudličky po sečuánsku, dušená rýže 98,-
III. 120 g Flank steak, švestkové ragú s čerstvým sýrem, pohanka s červenou cibulí 145,-
IV. 100 g Sojové nudličky po sečuánsku, dušená rýže 98,-

Úterý 12.11.
0,25l l Hovězí vývar s nudlemi
I. 100 g Grilovaná klobása, fazole na kyselo, pečivo, okurek 98,-
II. 100 g Kuřecí prsa s omáčkou z pečených paprik, mačkané brambory 98,-
III. 120 g Do růžova pečená vepřová panenka, ostružinová omáčka, škvarková placka 139,-
IV. 2ks Sázené vejce, fazole na kyselo, pečivo, okurek 98,-

STŘEDA . RESTAURACE ZAVŘENA – HAVÁRIE VODY

Čtvrtek 14.11.
0,25l l Dýňová
I. 100 g Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky 98,-
II. 100 g Roláda z vepřové krkovice, bramborová kaše, kompot 98,-
III. 250 g Lilek zapečený zeleninovým kari, bylinkový kuskus 125,-

Pátek 15.11.
0,25l Zelňačka s klobásou
I. 100 g Steak z vepřové krkovice, teplý salátek z červené řepy, bramborové tolary 98,-
II. 250 g Zapečené palačinky s džemem a tvarohem 98,-
III. 120 g Pomalu dušená hovězí líčka v černém pivu, houbovo-cuketový páj 145,-
IV. 100 g Tepmpeh , teplý salátek z červené řepy, bramborové tolary 98,-